Alexander Popa

Partener,
Of counsel

„Oportunitatea este ratată de majoritatea oamenilor pentru că este îmbrăcată în salopetă și arată ca munca. Succesul aparține celor puțini, pentru că este datoria îmbrăcată în haine frumoase.” Thomas Edison

Despre

Alexander Popa a absolvit Facultatea de Drept – Universitatea “Nicolae Titulescu” și este licențiat în drept la Universitatea din București (1999).
Alexander Popa este specialist în probleme legate de drepturi de autor și mărci, concentrându-și aria de expertiză pe domenii precum divertisment, muzică și web-casting.

Timp de mai mulți ani, el a dobândit o vastă experiență în domeniul drepturilor de autor. Practica sa se concentrează, printre altele, pe internet și proiecte media. De asemenea, este implicat în mai multe tranzacții importante în IT & telecomunicații, bioenergie și nanotehnologie, acordând consultanță clienților noștri cu privire la aspecte tehnice avansate, în conformitate cu cadrul legal aflat în continuă schimbare.

Alexander Popa este un expert în litigii dedicat, acordând asistență juridică și reprezentare clienților atât în legătură cu acțiunile în instanță, strategiile de litigii și protecția drepturilor acestora, cât și în ceea ce privește tehnicile de negociere și mediere, de fiecare dată când astfel de alternative conferă clienților o poziție mai favorabilă în raportul juridic sau duc la încheierea unor tranzacții profitabile acestora.

Sa incepem un Proiect Nou!

Adresa

Bd. Ferdinand I 70, Etaj 1, Sector 2, 021393 Bucuresti – Romania

Contact

Tel:+40 21 337 50 00
Email: office@trofin.com
Fax:+40 21 337 50 03