Valentin Trofin

Managing Partner, Trofin şi Asociaţii, Fellow, Chartered Institute of Arbitrators

Valentin Trofin este licențiat în Drept (1998) și deține diploma de Master în Arbitraj Comercial Internațional (2014), ambele obținute la Facultatea de Drept a Universității din București. De asemenea, deține Diploma în Arbitraj Comercial Internațional din partea Chartered Institute of Arbitrators (2014).

Alexander Popa

Avocat Partener

Alexander Popa a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Nicolae Titulescu și deține Licența în Drept (1998) Facultatea de Drept. Alexander Popa a fost admis la Asociația Barourilor București (1999) și Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (2005).

Teodora Hermeniuc

Asociat nivel senior

A absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept și este membru al Baroului București din martie 2011. A obținut Diploma de Master în Dreptul afacerilor la Universitatea din București. Teodora a administrat cu succes o gamă largă de cazuri comerciale, dobândind o experiență extensivă în procedurile referitoare la faliment…

Raluca Neacsu

Asociat

Raluca Neacșu a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept și este membru al Baroului București din 2016. Deține Diploma de Master în Drept penal de la Universitatea din București, Facultatea de Drept și vorbește limba engleză. Aria sa de expertiză acoperă Drept civil, Drept comercial, Proceduri de executare…

Livia Draghici

Livia became a member of the Bucharest Bar after graduating from University of Bucharest, Faculty of Law. She holds an LL.M. in International Arbitration from University of Bucharest and speaks English fluently….

Madalina Enache

Having the experience of 4 Erasmus internships including studying law at Université de Bordeaux IV and working within law offices from Athens, Barcelona and Porto, and being fluent in English, French and Spanish, Madalina Enache proves herself to be characterized as a challenge lover team player who strongly believes that competition is the engine of evolution….

Ioana Manea

Ioana Manea is an Associate Attorney within Trofin & Associates and she is a member of the Bucharest Bar. Ioana obtained a Bachelor’s Degree in Law at the Faculty of Law, University of Bucharest and she is currently pursuing a LL.M Degree in Private Law within the same faculty, strengthening her…

Andra Badulescu

Badulescu Andra is an Associate with Trofin&Associates; . Badulescu Andra graduated from the Faculty of Law in Bucharest and is a Member of the Bucharest Bar….

Sa incepem un Proiect Nou!

Adresa

Bd. Ferdinand I 70, Etaj 1, Sector 2, 021393 Bucuresti – Romania

Contact

Tel:+40 21 337 50 00
Email: office@trofin.com
Fax:+40 21 337 50 03