Constructii

Industria construcțiilor prezintă numeroase provocări, pentru fiecare participant, dar și pentru fiecare consilier. Provocările provin din afacerea însăși. Lucrările de construcție implică un număr mare de participanți, contracte pe termen lung, un număr mare de persoane, tehnologii și specialități diferite, numeroase probleme neprevăzute, contracte de valoare mare și, aproape de fiecare dată, contracte complexe. În aceste condiții, este normal ca, pe durata lucrărilor de construcție, să apară diferențe de opinie și dispute.

Din 1999, echipa noastră este implicată în mod continuu și direct în numeroase proiecte de construcție. Implicarea noastră constă în elaborarea, modificarea și negocierea contractelor de construcție și în soluționarea disputelor referitoare la construcții în fața instanțelor statului și tribunale de arbitraj.

Experiența de peste 15 ani de realizări în arena litigiilor în sectorul construcțiilor, ne pune în postura privilegiată de a cunoaște afacerea și a înțelege nevoile, problemele, riscurile cu care se confruntă clienții noștri. Vorbim aceeași limbă ca și aceștia, înțelegem aspectele tehnice implicate într-un proiect, iar aceasta ne oferă o perspectivă diferită asupra prestării unui contract de construcție și, desigur, a desfășurării în instanță a unei cauze referitoare la construcții.

Sa incepem un Proiect Nou!

Adresa

Bd. Ferdinand I 70, Etaj 1, Sector 2, 021393 Bucuresti – Romania

Contact

Tel:+40 21 337 50 00
Email: office@trofin.com
Fax:+40 21 337 50 03