Despre noi

Valorile noastre

Pasiunea noastră pentru drept ne permite să venim cu soluții excelent personalizate, pentru afacerea dumneavoastră. De la consultanță business de zi cu zi, la tranzacții multi-jurisdicționale complexe sau soluționarea disputelor internaționale între multiple părți, echipa noastră vă oferă servicii juridice excelente. Toate problemele pe care ni le încredințați sunt tratate cu atenția cuvenită și soluționate de o manieră eficientă din punct de vedere al costurilor, de fiecare dată.

Despre noi

Cunoașterea este fundamentul nostru

Toți membrii echipei noastre dețin o pregătire academică solidă, care ne permite să oferim servicii excelente tuturor clienților noștri. Membrii echipei noastre au absolvit universități românești de renume și dețin diplome de la instituții educaționale internaționale de top. Cu toate acestea, pregătirea legală continuă a membrilor echipei noastre ne permite să ne îmbunătățim constant competențele și ne extindem expertiza în toate ariile de practică.

Biblioteca noastră internă impresionantă, care conține manuale deosebite și reviste de specialitate, atât din jurisdicții interne, cât și internaționale, iar accesul la diferite baze de date naționale și internaționale creează un mediu profesional pentru toți membrii echipei noastre.

Utilizarea diferitelor „pattern”-uri în probleme similare poate economisi timp și poate fi eficientă din punct de vedere al costurilor pentru necesitățile juridice de zi cu zi, dacă asemenea forme standard sunt bine înțelese. Atunci când apare o problemă complexă, doar un serviciu legal cu plusvaloare are capacitatea de a transforma problemele complexe pe care organizația dumneavoastră ni le încredințează, într-o soluție de business.

Această artă constă într-o combinație de cunoștințe solide privind legea & practica, combinate cu o înțelegere aprofundată a business-ului în sine, o evaluare corectă a faptelor și riscurilor implicate, încredere plus o comunicare excelentă cu organismele de luare a deciziilor ale organizației clientului. Pe lângă toate acestea, înțelegerea și gestionarea detaliilor tehnice ne oferă o forță suplimentară în crearea unor soluții personalizate pentru problemele clientului.

Despre noi

Transformăm cunoștințele juridice în soluții de business

Valorile noastre

Planificare

În spatele fiecărei afaceri de succes se ascunde o planificare excelentă. De asemenea, atunci când începem să soluționăm o problemă, planificăm cu atenție toți pașii pe care intenționăm să îi facem pentru o finalizare reușită. Evaluând cu atenție toți factorii de decizie, faptele și riscurile, putem oferi cea mai bună strategie de urmat pentru o soluționare cu succes a problemei, indiferent dacă aceasta este sau nu de natură contencioasă. O bună strategie și un bun control al mijloacelor de implementare ne permit să ducem un proiect la capăt cu succes, aproape de fiecare dată.

Negocieri

Arta negocierii reprezintă un mix de tehnici, experiență și competențe personale în adaptarea în toate situațiile, pentru a oferi argumentul final convingător. Abilitățile noastre de negociere sunt, deseori, solicitate de către clienții noștri, atât pentru încheierea unei tranzacții cât și pentru soluționarea unei dispute.

Eficiența din punct de vedere al costurilor

Fiecare proiect are un anumit timp alocat, este livrat într-un anumit cadru de timp. Suntem dedicați minimizării termenului fiecărui proiect, astfel economisind resurse financiare. Planificarea atentă și controlul fiecărei etape a procesului ne permit să obținem eficiență din punct de vedere al costurilor și să economisim timp.

Evaluarea imparțială

Suntem întotdeauna dedicați determinării obiective și echitabile a problemelor, înainte de a trece la acțiune în privința acestora. Astfel, obținem un procent de succes foarte mare în proiectele noastre.

Orientarea către rezultate

Deși suntem obligați în sensul asigurării diligenței, suntem dedicați obținerii succesului.

Sa incepem un Proiect Nou!

Adresa

Bd. Ferdinand I 70, Etaj 1, Sector 2, 021393 Bucuresti – Romania

Contact

Tel:+40 21 337 50 00
Email: office@trofin.com
Fax:+40 21 337 50 03