Protecția mediului

Prestăm o gamă largă de servicii în susținerea organizațiilor din sectorul public și privat pentru caracterizarea, evaluarea, cuantificarea și gestionarea relației acestora cu mediul natural și în pregătirea pentru un climat în curs de schimbare. Lucrăm cu clienți din toate sectoarele, pentru asigurarea sustenabilității ecologice, sociale și economice pe termen lung, în legătură cu politica, planificarea și dezvoltarea proiectelor.

Datorită schimbărilor continue în aria legală din domeniul protecției mediului, oferim asistență și consultanță permanentă privind aplicarea principiilor de management de mediu și privind aplicarea și interpretarea legii care tratează managementul de mediu. Mai mult, susținem în mod curent operațiunile de zi cu zi ale clienților prin activități de monitorizare de mediu.

Pentru serviciile de mai sus, ne bazăm pe întreaga serie de avocați interni care tratează probleme de ecologie, zgomot, socio-economice și comunitare, peisagistice și vizuale, contaminarea terenului, deșeuri, calitatea aerului și apei.

Sa incepem un Proiect Nou!

Adresa

Bd. Ferdinand I 70, Etaj 1, Sector 2, 021393 Bucuresti – Romania

Contact

Tel:+40 21 337 50 00
Email: office@trofin.com
Fax:+40 21 337 50 03