Transporturi, expediții și logistică

Cabinetul nostru de avocatură s-a specializat în mod consecvent în Transporturi, expediție și logistică. Structurarea contractelor și elaborarea Termenilor și Condițiilor Generale sunt la fel de importante, aici, ca și consultanța privind apărarea împotriva cererilor de despăgubire sau revendicările privind transportul de mărfuri și cheltuielile și acțiunile în regres. Din ce în ce mai multe mărfuri sunt transportate în timp tot mai scurt. Simultan, captarea digitală și controlul fluxului de mărfuri devin tot mai sofisticate. Ceea ce ieri a fost aclamat ca inovator, mâine va fi declarat învechit. O bună consiliere legală va ține pasul și va ține cont de stadiul curent al dezvoltării.

Avocații noștri oferă soluții inteligente și acorduri solide între toate părțile implicate. Un contract de calitate își va demonstra caracteristicile, mai ales în momentul în care apar probleme în cursul executării sale, indiferent dacă mărfurile sunt transportate cu camion, avion, pe calea ferată, maritim sau prin orice alt tip de curier.

Datorită ratei mai ridicate de creștere a cerințelor legale în reglementările europene și internaționale, oferim consiliere comprehensivă în orice etapă preliminară și oferim asistență în organizarea și implementarea proiectelor în manieră optimă, pentru a evita viitoare conflicte.

Sa incepem un Proiect Nou!

Adresa

Bd. Ferdinand I 70, Etaj 1, Sector 2, 021393 Bucuresti – Romania

Contact

Tel:+40 21 337 50 00
Email: office@trofin.com
Fax:+40 21 337 50 03