Ioana Manea

Partener

Ioana Manea este avocat partener la Trofin & Asociații și membru al Baroului București.

Despre

Ioana este licențiată în drept la Facultatea de Drept a Universității din București și a făcut parte din Asociația Studenților în Drept (ASD), asociația reprezentativă a studenților Facultății de Drept din cadrul Universității din București, fiind implicată într-o serie de proiecte în cadrul acesteia.

Pe parcursul studiilor sale universitare, Ioana a efectuat stagii de practică atât în cadrul unor firme de avocatură, cât și în instituții publice, dobândind astfel experiență în diferite domenii ale dreptului, precum Dreptul Contractelor, Garanții Civile și Drept Succesoral. De asemenea, în calitate de intern, Ioana a acumulat o vastă experiență în domeniul Dreptului Comercial.

Ioana reprezintă clienții în fața instanțelor de judecată, asigurând salvgardarea intereselor acestora, acordă asistență juridică în fața instituțiilor publice și private și, de asemenea, oferă consultanță în probleme din domenii variate de practică, aria sa de expertiză concentrându-se pe Drept Civil, Drept Comercial, Drept Administrativ, Dreptul Familiei, Dreptul Asigurărilor și Arbitraj.

În prezent, ca parte din a echipei Trofin & Asociații, Ioana reprezintă clienții Trofin & Asociații în dispute din domeniile Farma și Sănătate, precum și în litigii de Drept Administrativ și Comercial.
Ioana este fluentă în limba engleză și are nivel intermediar în limba franceză și limba spaniolă.

Sa incepem un Proiect Nou!

Adresa

Bd. Ferdinand I 70, Etaj 1, Sector 2, 021393 Bucuresti – Romania

Contact

Tel:+40 21 337 50 00
Email: office@trofin.com
Fax:+40 21 337 50 03