Livia Draghici

Asociat

Livia a devenit membru al Baroului București după absolvirea Facultății de Drept a Universității din București. Deține o Diplomă de Master în domeniul arbitrajului internațional și vorbește fluent limba engleză, având competențe de lucru și în limba spaniolă. 

Despre

Pe durata studiilor, Livia a fost implicată în diverse proiecte în cadrul organizațiilor studențești, participând la diverse școli de vară internaționale, dobândind experiență organizațională și de management, precum și importante calități necesare lucrului în echipă. De asemenea, a colaborat ca intern în cadrul mai multor instituții și societăți de avocați, acumulând experiență teoretică și practică.

De când s-a alăturat echipei noastre, Livia a fost implicată în proceduri de arbitraj internațional sub egida ICSID, dar și în diverse alte proceduri desfășurate în fața curților de justiție din România. De asemenea, aria sa de expertiză acoperă domeniul Dreptului Imobiliar și al Construcțiilor, dar și domeniul Dreptului Civil și Comercial.

Sa incepem un Proiect Nou!

Adresa

Bd. Ferdinand I 70, Etaj 1, Sector 2, 021393 Bucuresti – Romania

Contact

Tel:+40 21 337 50 00
Email: office@trofin.com
Fax:+40 21 337 50 03